Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny zachęca do zapoznania się z Poradnikiem Dobrej Praktyki Higieniczneji Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych z własnych upraw oraz w ramach rolniczegohandlu detalicznego. Poradnik znajduję się pod linkiem: https://gis.gov.pl/wp-content/uploads/2018/04/Poradnik-Dobrej-Praktyki-Higienicznej-i-Produkcyjnej-przy-produkcji-%C5%BCywno%C5%9Bci-niezwierz%C4%99cego-pochodenia-w-warunkach-domowych-z-wykorzystaniem-surowc%C3%B3w-ro%C5%9Blinnych.pdf
Informacja Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego
Archiwum
24-04-2019Data publikacji, 24-04-2019
Aleksander KlocAutor, Aleksander Kloc 232Ilość wyświetleń, 232